14 Şubat 2015 Cumartesi

Hepimiz sex objesiyiz, tecavüzü, öldürülmeyi hak ederiz!

Bugün yine yüreğim çok acıyor, benim güzel kız kardeşim.

Anası kutsalı, bacısı iki gözü, kızı incisi, eşi helali… Herhangi bir kadın herhangi bir erkek için bu dört kategoriden birisine girmiyorsa veya bu dört kategoriden birine girdiği halde hakkında aile içi infaz kararı verildiyse durumlar çok fena.

Böyle durumlarda küfredilmeyi hak ediyoruz: bacıysak sikilebiliriz, anaysak amımıza konabilir, bir kere kesinlikle hepimiz orospuyuz, kancığız, yosmayız.

Böyle durumlarda eğer başımıza bir iş gelirse bunun sorumlusu yüzde bin beş yüz biz kadınlarız. Herhangi bir yerde gözle yenme, sokakta laf atılma, otobüste gerek elle gerekse küçükken amcalara bolca gösterilen pipi ile taciz edilme, tenhada yabancılarca ya da evimizde kocamızca tecavüz edilme, babamız-kocamız-sevgilimiz tarafından dövülme, yine aynı kişilerce ve hatta öz erkek kardeşimizce hunharca bıçaklanma, parkta bahçede ormanda her türlü cinayete kurban gitme gibi bir iş yani.

Böyle durumlarda önlemleri erkek çocuk aileleri, devlet, yargı ya da toplum değil, bizzat biz kadınlar almalıyız. Okumamalı, yazmamalı, çok bilmemeli öyle her lafa karışmamalı, susup oturmalı, okula gitmemeliyiz. Kahkaha atmamalı ve hatta gülümsememeliyiz. Mutlaka boynu, kolları ve bacakları kapatacak şekilde giyinip erkekleri tahrik etmemeliyiz, tam bir tahrik unsuru olan saçlarımızı muhakkak saklamalıyız, makyaj yapmamalıyız, dişi köpek misali kuyruk sallamamalıyız. Toplu taşıma araçlarına ve taksilere binmemeliyiz. Erkeklerle konuşmamalı, erkeklerin gözlerinin içine bakmamalı, erkeklerin ellerini sıkmamalıyız. Tenha sokaklarda gece vakti yürümemeli, şoför olarak trafiğe çıkmamalı, bir işte çalışmamalı ve hatta evden dışarı çıkmamalıyız.

Böyle durumlarda biz adamı katil ederiz.

Böyle durumlarda…

Böyle durumlarda…

Böyle durumlarda…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder